Bereslimme Beertjes
inloggeninloggen

4 miljoen BereslimmeBoeken bekeken in de bieb!

Op woensdagmiddag 7 maart is het feest in de stadsbieb in Den Bosch! Bereslim viert dan dat er in de Nederlandse bibliotheken 4 miljoen BereslimmeBoeken zijn bekeken! Deze mooie mijlpaal vieren we met taart, ballonnen, gezelligheid én een speciale voorleessessie van Frank Groothof. 

De bibliotheek in Den Bosch staat ’s middags helemaal in het teken van cowboys en indianen. Het feest begint om 15.00 uur. Frank Groothof leest de kinderen dan voor uit het nieuwste BereslimmeBoek ‘Billy en de indiaan’. Hij sluit de voorleessessie af met muziek! Om 15.30 uur is het tijd voor koffie, thee, ranja en taart. De kinderen kunnen meedoen aan verschillende activiteiten. Er is bijvoorbeeld een kleurwedstrijd. Daarnaast kunnen kinderen zichzelf, via een greenscreen, laten projecteren op een speciale cowboy- en indianenachtergrond. Uiteraard gaat er niemand met lege handen naar huis. Er is voor iedereen een goed gevulde goodiebag met leuke cadeautjes.  

Digitale prentenboeken

Bereslim is dé aanbieder van digitale prentenboeken voor peuters en kleuters. Dankzij het bekijken van BereslimmeBoeken leren kinderen gemiddeld 5 à 6 nieuwe woorden per half uur, in tegenstelling tot 2 à 3 nieuwe woorden per dag bij gewoon voorlezen. Maar digitale prentenboeken zijn niet alleen effectief. Ze zijn ook ontzettend leuk om naar te kijken! De collectie BereslimmeBoeken bestaat op dit moment uit 64 titels. Kijk voor een overzicht van alle titels op de overzichtspagina.

 

Nieuwsbrief Bereslim

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Bereslim nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven