Bereslimme Beertjes
inloggeninloggen

Kortingsactie wegens succes verlengd!

Het is alweer december: de maand van gezelligheid, samen zijn met familie en vrienden en natuurlijk cadeautjes! Bereslim geeft daarom de hele maand december korting op Bereslimpakketten! Als u vóór 1 januari 2018 een abonnement afsluit, ontvangt u fikse korting! Thuisgebruikers betalen voor een jaarabonnement slechts € 50,00. Scholen, kinderdagverblijven en vve-instellingen krijgen 2 maanden gratis en betalen tot en met 31 december € 412,50 voor een jaarabonnement van het schoolpakket.

Wist u dat Bereslim ook startcursussen aanbiedt? De startcursussen zijn handig voor leerkrachten die voor het eerst met Bereslim aan de slag gaan. Tijdens de bijeenkomst komt een medewerker van het Bereslimteam bij u op school langs. We leggen u stap voor stap uit hoe Bereslim werkt en we vertellen over de wetenschappelijke effecten van Bereslim op de ontwikkeling van kinderen. Daarnaast laten we zien hoe u het leerlingvolgsysteem in kunt zetten. Tot slot krijgt u ook uitleg over het thuisgebruik, zodat kinderen thuis ook Bereslim kunnen gebruiken. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Een startcursus neemt u nu af met 50% korting. U betaalt € 147,50 in plaats van € 295,-. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u graag een startcursus speciaal voor ouders? Dat is ook mogelijk! We bieden ook ouderbijeenkomsten aan. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Het Bereslimpakket bestaat uit 63 digitale prentenboeken en de leuke en leerzame spellen Letters in Beweging en Samenslim.

Lees hier meer over de Bereslimpakketten.

Nieuwsbrief Bereslim

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Bereslim nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven