Bereslimme Beertjes
inloggeninloggen

‘Sinterklaas kapoentje, Bereslim in m'n schoentje!’

Sinterklaas is (bijna) in het land! En dus is het tijd voor cadeautjes! Heeft u er al eens aan gedacht om een abonnement van Bereslim cadeau te doen? Van vrijdag 17 november tot en met dinsdag 5 december betaalt u voor een jaarabonnement van het thuispakket slechts € 50,00. Ook scholen krijgen korting. Zij krijgen 2 maanden gratis en betalen tot en met 5 december € 412,50 voor een jaarabonnement van het schoolpakket.

Wilt u weten hoe de Bereslimmeboeken eruit zien? Via deze link kunt u een demo van ‘Elmo en het geheim van Sinterklaas’ bekijken. 

Uit onderzoek blijkt dat digitale prentenboeken goed zijn voor de taal- en woordenschatontwikkeling van jonge kinderen. Dankzij het bekijken van BereslimmeBoeken leren kinderen gemiddeld 5 à 6 nieuwe woorden per half uur, in tegenstelling tot 2 à 3 nieuwe woorden per dag bij gewoon voorlezen. Maar digitale prentenboeken zijn niet alleen effectief. Ze zijn ook ontzettend leuk om naar te kijken! De collectie BereslimmeBoeken bestaat op dit moment uit 63 titels. Op de overzichtspagina kunt u zien welke dat zijn. In het Bereslimpakket zitten naast prentenboeken, ook de leuke en leerzame taalspellen van Letters in Beweging en Samenslim!  

 

Nieuwsbrief Bereslim

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Bereslim nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven