Bereslimme Beertjes
inloggeninloggen

Abonnementen

besteldoosjethuis

Thuispakket

Voor kinderen van 3 t/m 7 jaar
Vanaf  € 5,95
euro per maand

of € 65,45 per jaar
(eerste maand gratis!)  • Alles in één!
 • Spelenderwijs leren en ontdekken
 • Maandelijks opzegbaar

Bestel nu
Logopediepakket 195,-
Bibliotheekpakket gratis
Schoolpakket 495,-

Thuispakket

Het thuispakket bestaat uit BereslimmeBoeken, Letters in Beweging en Samenslim. Het thuispakket is geoptimaliseerd voor kinderen van 3 t/m 7 jaar oud zodat er daarbij bijna geen begeleiding van de ouders/begeleiders nodig is. Het complete pakket is verkrijgbaar als maandabonnement (maandelijks opzegbaar) of als jaarabonnement waarbij de eerste maand gratis wordt aangeboden!

 • BereslimmeBoeken
  BereslimmeBoeken zijn geanimeerde prentenboeken voor kinderen van 3 t/m 7 jaar waarin de verhalen tot leven worden gebracht met bewegende figuren, geluidseffecten, achtergrondmuziek en een mooie vertelstem. Stimuleert de woordenschat en het taalbegrip van het kind.
   
 • Letters in Beweging
  Letters in beweging helpt kinderen bij de allereerste stap richting lezen en schrijven. Het doel is dat kinderen gaan begrijpen dat geschreven letters samen hangen met klanken. Het is in principe gemaakt voor de kleuterleeftijd. 
   
 • Samenslim
  De spellen in Samenslim zijn bedoeld om kinderen spelenderwijs effectief taakgedrag te laten ontwikkelen. Effectief taakgedrag is een belangrijke voorwaarde voor vooruitgang in de ontwikkeling en - later - optimale resultaten op school. 

  Abonnementen
  Maandabonnement: € 5,95 per maand; voor BereslimmeBoeken, Letters in Beweging & Samenslim
  Jaarabonnement: € 65,45 per jaar; voor BereslimmeBoeken, Letters in Beweging & Samenslim (voordeligste keus)

  Wanneer uw kind op een school of locatie kinderopvang zit met een abonnement op Bereslim, dan kunt u mogelijk kosteloos meeliften op dat abonnement (kijk bij ‘schoolpakket’). Als dat niet het geval is kunt u zelf een abonnement aanschaffen.